Германия, месо, вурстчета. Докато мнозина правят всичко възможно да демонстрират

...
Германия, месо, вурстчета. Докато мнозина правят всичко възможно да демонстрират
Коментари Харесай

Какво става, когато един месар отвори хотел

Германия, месо, вурстчета. Докато мнозина вършат всичко допустимо да показват своята съпричастност към веган обществото, други гордо декларират любовта си към месото. И едните, и другите - по много ексцентричен метод.

Наскоро бе открита първата в света веган хотелска стая, в която всичко е от натурални, екологични и разградими материали. И на фона на тази вест идва една друга, която е в цялостен контрастност - за един хотел, издигнал в фетиш месото .
 Хотел Hilton London Bankside, първата веган хотелска стая и какви материали са употребявани в нея
Първата веган хотелска стая

Ето от какво е направена

Тук още веднъж се връщаме към Германия, където се реализира " най-големият призрачен сън на вегетарианците " , както се майтапят локалните. Bratwurst Hotel се намира наоколо до град Нюрнберг и несъмнено е един от най-откачените хотели, в които можем да попаднем.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Brandshark alias K.K. (@karstenkilian) на Сеп 23, 2018 в 12:27 PDT

Седем стаи, две конферентни зали и огромен ресторант, в който можем да опитаме всевъзможни ястия с наденички, даже и сладолед...

Клаус Бьобел и фамилията му имат дълги обичаи в месарството - още от XI век. Той е твърдо решен да не затваря дребната си месарница, макар че не работи на особена облага. За да резервира локалните обичаи в Бавария приема концепцията за тематичен хотел, който да притегли клиенти от целия свят. За задачата се прави инвестиция от близо 700 хиляди евро, предава Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Куб Медиа (@kub_media) на Окт 3, 2018 в 1:34 PDT

Хотелът отваря порти през септември предходната година и не може да се оплаче от липса на интерес. Тук всеки подробност е значим и всичко следва главната идея, която се събира единствено в една дума - вурстчета.
 Музеят на най-гнусните храни
Музеят на най-гнусните храни

Да предизвикаме сетивата си

Думата " наденички " е изписана на разнообразни езици на стената при рецепцията, номерата на стаите са написани върху месарски ножове, възглавниците върху леглата са под формата на месния деликатес , тапетите са напълно декорирани в същия дух. На таблата на леглото има две зелени прасенца, на вратата на банята - също. Дори сапунът в банята е във формата на сушен салам...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от frische-erleben.de (@frischeerleben.de) на Авг 30, 2018 в 11:16 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР