Германия лобира сред европейските си съюзници да се съгласят да

...
Германия лобира сред европейските си съюзници да се съгласят да
Коментари Харесай

Германия лобира за нови санкции срещу Иран, за да спре излизането на САЩ от ядреното споразумение

Германия лобира измежду европейските си съдружници да се съгласят да вкарат нови наказания против Иран, с цел да предотвратят излизане на Съединени американски щати от нуклеарната договорка с Техеран, предава Der Spiegel.

В информацията на немската медия се цитират думите на дипломати от Брюксел, съгласно които Германия упорства за въвеждане на нови наказания дружно с Англия и Франция, в опит на европейските съдружници да покажат, че одобряват рецензиите на Тръмп на съществено.

Говорител на немското външно министерство и различен представител на държавното управление в Берлин са отказали да разясняват тази информация.

Германия желае да накаже Иран за ракетната му стратегия и за намесата му в споровете в региона на Близкия Изток, в това число в Йемен и Сирия, написа още в материала на " Шпигел ", представен от " Фокус ".

Основната цел е предотвратяването на излизането на Съединени американски щати от нуклеарната договорка, подписана през 2015 година, както се закани американският държавен глава Доналд Тръмп.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР