Германия изготви списък с мерки, включително носене на маски навън,

...
Германия изготви списък с мерки, включително носене на маски навън,
Коментари Харесай

Германия изготви списък с мерки за плавното връщане към нормалния живот

Германия изготви лист с ограничения, в това число носене на маски на открито, ограничение на събирането на хора на публични места и бързо следене на веригите на разпространяване на ковид.

Целта е да се даде опция за поетапно връщане към естествения живот, откакто карантинните ограничения бъдат анулирани на 19 април, оповестява Ройтерс.
Германия е рекордьор в Европа по заделени пари за битка с последствията от COVID-19 Бюджетите на Италия и Англия също бяха изменени
Мерките са заложени в проектоплан за деяние, направен от Министерството на вътрешните работи. Според него те ще са задоволителни, с цел да подсигуряват ниски равнища на разпространяване на ковид, когато публичният живот последователно бъде възобновен.

За да е допустимо това, би трябвало да се вкарат механизми за следене на над 80% от хората, с които е контактувал инфектиран човек, в границите на 24 часа от слагането на диагнозата.
Германските специалисти: „ Да ” на маските и без признаци Германският теоретичен институт „ Робърт Кох ” промени позицията си по въпроса
Училищата ще могат да отворят още веднъж порти, когато решат обособените провинции. Строгият граничен надзор ще бъде омекотен, само че огромните събития и частни празненства ще останат неразрешени.

Щом има задоволително защитни маски, ще стане наложително носенето им във влакове и рейсове, както и във заводи и публични здания.

В документа се показва, че пандемията ще продължи до 2021 година
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 541 10 21 39 Света 1 288 319 15 457 70 567 272 024 Заразени* Нови Починали България 541 10 21 Света 1 288 319 15 457 70 567
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР