Германия иска ЕС да постигне търговско споразумение със САЩ възможно

...
Германия иска ЕС да постигне търговско споразумение със САЩ възможно
Коментари Харесай

Меркел иска бързо търговско споразумение между ЕС и САЩ

Германия желае Европейски Съюз да реализира комерсиално съглашение със Съединени американски щати допустимо най-бързо, съобщи пред публицисти през днешния ден немският канцлер Ангела Меркел, представена от Ройтерс.

В коридорите на срещата на върха на Г-7 в Биариц Меркел сподели, че би желала допустимо най-бързо да има по-задълбочени договаряния сред Европейски Съюз и Съединени американски щати.

Ние сме извънредно заинтригувани търговията ни да се ускори. Мисля, че можем да намерим решения, означи тя, като добави, че Германия, като част от Европейски Съюз, работи интензивно по този въпрос.

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че е разискал с Меркел комерсиалното съглашение с Европейски Съюз и добави, че се надява да не се постанова Вашингтон да постанова мита на немските коли, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тръмп съобщи, че Франция и Германия се " доближават " до съглашение за налога върху приходите на цифровите компании, добавя Агенция Франс Прес.

Американският президент означи, че водачите от Г-7 не са обсъждали паричната политика, само че може да го създадат по-късно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР