Германия и Франция играят при резултат 1:0 в изключително интригуващ

...
Германия и Франция играят при резултат 1:0 в изключително интригуващ
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Германия 1:0 Франция, гостите търсят изравняването

Германия и Франция играят при резултат 1:0 в извънредно завладяващ другарски дуел на стадион „ Сигнал Идуна Парк “ в Дортмунд. Томас Мюлер откри резултат още в четвъртата минута. Срещата може да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим всичко най-интересно от конфликта.

Германците не вземат участие в квалификациите за идното Европейско състезание следващата година, защото са домакини на форума и по тази причина играят единствено другарски срещи. Въпреки това, отборът се намира в ужасяваща форма, откакто има едвам една победа в шести си мача след края на Световното състезание. Последното тежко проваляне с 1:4 от Япония докара и до уволнението на селекционера Ханзи Флик, като довечера Бундестимът ще бъде воден от спортния шеф на представителния мъжки състав на страната Руди Фьолер.

Опонентът обаче е от международна класа – Франция. „ Петлите “ са пет победи от пет мача в квалификациите при голова разлика от 11:0 и са подготвени да продължат победния си ход и през днешния ден, въпреки и срещата да не е с формален темперамент.

За последно двата колоса на международния футбол се срещнаха в груповата фаза на UEFA EURO 2020, когато Франция надви с 1:0.

Германците стартираха мощно и поведоха в резултата още с първия си удар в мача. В четвъртата минута Бенямин Херникс получи пред наказателното поле и комбинира със Серж Гнабри вляво, който му върна топката в наказателното поле. Бранителят на Република България Лайпциг стигна до аутлинията и върна кълбото към границата на вратарското поле, където Томас Мюлер бе оставен напълно самичък, който овладя на гърди и мигновено нанесе изстрел с левия крайник, който не остави шансове на Майк Менян за 1:0.

That goal-scoring feeling
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР