Германия и Франция играят двойна игра с Русия, за да

...
Германия и Франция играят двойна игра с Русия, за да
Коментари Харесай

Рябков: Германия и Франция играят двойна игра за да отслабят Русия

Германия и Франция " играят двойна игра " с Русия , за да отслабят нейната позиция , съобщи в неделя заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков. В изявление, излъчено по Русия-1, той упрекна Берлин и Париж, че " изкривяват " позицията на Русия по отношение на Украйна, оповестява ТАСС.

Коментарите на Рябков пристигнаха, откакто Русия разкри преписка сред висшите дипломати на трите страни от договарянията в по този начин наречения Нормандски формат, в която участваха представители на Германия, Русия, Украйна и Франция.
 Франция и Германия упрекнаха Русия в нарушение на дипломатическия протокол
Франция и Германия упрекнаха Русия в нарушение на дипломатическия протокол

" Смятаме, че този метод опонира на дипломатическите правила и традиции "

" Причината е, че нашите сътрудници в Берлин и Париж съзнателно изкривяват същността на нашата позиция. За страдание, нашите сътрудници играят двойна игра ", сподели заместник-министърът.

В сряда съветското външно министерство реши да разгласява дипломатическата преписка на Лавров с външните министри на Франция и Германия.

Както по-рано изясни представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, тази преписка дава опция да се видят предложенията на Москва по отношение на нормандския форма т, с цел да се извърши срещата с " съответен смисъл ", а също по този начин показва несъответствието на изказванията на западните сътрудници за неконструктивната позиция на Русия по този въпрос.
 Кремъл назова американските опасения за Украйна
Кремъл назова американските опасения за Украйна " нервност "

НАТО да постави завършек на провокациите си до нашите граници, изиска Дмитрий Песков
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР