Германия и Чили завършиха без победител в най-очаквания мач от

...
Германия и Чили завършиха без победител в най-очаквания мач от
Коментари Харесай

Германия и Чили завършиха наравно в дербито в групите на Купата на конфедерациите

Германия и Чили приключиха без победител в най-очаквания мач от груповата фаза в Купата на конфедерациите. Световният първенец и носителят на Копа Америка направиха 1:1.

Чилийците поведоха рано с гола на Алексис Санчес. Малко преди почивката Ларс Щиндъл изравни.

Другата среща от групата сред Камерун и Австралия приключи при същия резултат. Преди последните мачове Чили и Германия имат по четири точки, а Камерун и Австралия са с по една.

Още в шестата минута Санчес даде преднина на южноамериканците. Нападателят на " Арсенал " получи от Артуро Видал и с удар по земята в близкия ъгъл означи. Чилийците можеха да удвоят в 19-ата, само че след мощния удар на Едуардо Варгас топката срещна гредата.

Германците, които са с възобновен състав в Русия, изравниха в 41-ата минута. Тогава Щиндъл получи в наказателното поле на противника и вкара.

Чили имаше две положителни благоприятни условия още веднъж да поведе след почивката. В 48-ата минута Санчес стреля от фаул, само че не улучи вратата. Видал игра с глава в 59-ата, само че също нямаше триумф.

Джони Ерера избави вратата си след удар на Щиндъл в 73-ата минута при едно от дребното положения за Германия през второто полувреме.

В последните мачове от груповата фаза Германия играе с Камерун, а Чили с Австралия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР