Германия - една от държавите, подписали през 2015 г. споразумението

...
Германия - една от държавите, подписали през 2015 г. споразумението
Коментари Харесай

Германия се противопостави на Тръмп

Германия - една от страните, подписали през 2015 година съглашението за нуклеарната стратегия на Иран, има намерение да избави този документ, макар апела на американския президент Доналд Тръмп да се отдръпна от него, уточни немското държавно управление, представено от AFP.

" Имаме разнообразни визии по тематиката за нуклеарното съглашение ", сподели представител на немския министър на външните работи на постоянна конференция. В сряда американският президент прикани европейците да изоставен съглашението, подписано през 2015 година във Виена, което иранците също значително към този момент не съблюдават.

" Искаме да използваме всички благоприятни условия, предлагани от съглашението, с цел да се придвижим към дипломатическо решение ", сподели през днешния ден представителят. " Нашата цел е да спасим съглашението, тъй като оставаме уверени, че то е верният инструмент, с цел да се попречи на Иран да се снабди с допустимо нуклеарно оръжие ", добави представителят. Представителят на държавното управление в Берлин настоя Иран да се " върне към поетите задължения ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР