Германия е тясно свързана с Русия исторически и икономически и

...
Германия е тясно свързана с Русия исторически и икономически и
Коментари Харесай

Меркел: Диалогът с Русия трябва да се поддържа, независимо от разногласията

Германия е тясно обвързвана с Русия исторически и стопански и би трябвало да поддържа разговор с Москва, макар съществуващите различия. Това съобщи канцлерът  по мотив наближаващата 80-годишнина от нападението на нацистка Германия против Съветския съюз.

" Германия, както и целият Европейски съюз, не могат да одобряват обстановката в Крим “, акцентира Меркел. Берлин е смутен, че напоследък напъните в региона на гражданското общество както в Русия, по този начин и в Беларус, са лимитирани и са станали „ невъзможни “. " Отношенията ни се усложняват поради задържането на мирни стачкуващи и нежелани опозиционери “, добавя канцлерът.
 Меркел: Европейски Съюз също да поддържа разговор с Русия, щом Байдън го прави Меркел: Европейски Съюз също да поддържа разговор с Русия, щом Байдън го прави
Европейският съюз би трябвало да поддържа отворен разговор с Москва, щом Съединени американски щати го вършат. Такова мнение изрази в петък немската канцлерка Анг...

" Независимо от това, както и преди, Германия се нуждае от разговор с Русия. Двете страни са тясно свързани от позиция на историята, обществото и стопанската система ", сподели Меркел. " Ние знаем, че сме свързани в границите на интернационалното съдействие. Това ни сподели пандемията и това се отнася и до битката с световното стопляне, което визира всички ни “, означи немският водач, допълвайки, че Русия играе значима роля в тези старания.

Германия остава ангажирана с отговорността си за закононарушенията на нацистите. Това включва запазване на паметта за случилото се. " Длъжни сме да го създадем в името на милионите жертви и техните потомци “, акцентира Ангела Меркел. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР