Германия е постигнала споразумение с Гърция южните ни съседи да

...
Германия е постигнала споразумение с Гърция южните ни съседи да
Коментари Харесай

Германия се разбра с Гърция да приема обратно мигранти

Германия е постигнала съглашение с Гърция южните ни съседи да одобряват назад искащи леговище, които към този момент са били регистрирани в Гърция. В тази връзка Берлин изрази вяра за подписване на сходна договорка и с Италия, съобщи БГНЕС.
На 8 август Германия реализира сходно съглашение с Испания. Канцлерът Ангела Меркел трескаво търси решения за мигрантската рецесия, откакто беше подложена на вътрешен напън да понижи броя на идващите мигранти и бежанци.
„ Постигнахме съглашение с Гърция... и сключването му е идно “, съобщи Елеоноре Петерман, представител на вътрешния министър. " Оставаме в договаряния с Италия и тези диалози са напреднали много ", добави тя на конференция в Берлин. " Предполагаме, че ще бъде реализирано съглашение и с Италия ".
Тя не даде детайлности за съглашението с Атина, само че съглашението с Мадрид разрешава на Берлин да изпраща назад записаните в Испания мигранти в границите на 48 часа от идването им на немска територия.
Меркел е притискана да понижи броя на новите идващи, след рекорден приток на повече от един милион търсещи леговище сред 2015 и 2016 година в Германия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР