Германия е похарчила рекордните 23 милиарда евро миналата година, за

...
Германия е похарчила рекордните 23 милиарда евро миналата година, за
Коментари Харесай

Германия е похарчила рекордните 23 млрд. евро за бежанци през 2018

Германия е похарчила рекордните 23 милиарда евро предходната година, с цел да улесни интеграцията на над един милион бежанци и да се бори с аргументите за миграцията, се показва в държавен документ, квалифициран от финансовото министерство и забелязан от " Ройтерс ".

Разходите са с съвсем 11% повече от изхарчените 20.8 милиарда миналата година съгласно отчета, квалифициран от финансовото министерство.

През 2018 година държавното управление е похарчило 7.9 милиарда евро за ограничения, ориентирани към задържането на мигрантите отвън Европейски Съюз и подобряването на изискванията за живот в страните, от които идват, демонстрира документът. Това е нарастване с 16% спрямо 2017 година

Шестнайсетте немски провинции, които главно дават отговор за настаняването и интеграцията на идващите от страни като Сирия, Ирак и Афганистан, са получили 7.5 милиарда евро от федералното държавно управление предходната година, нарастване от 14% по отношение на миналата.

Очаква се кабинетът на канцлера Ангела Меркел да разиска годишния държавен отчет за бежанците и разноските за интеграция в сряда.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР