Германия е изправена пред нарастващата заплаха от нападения от крайнодесни

...
Германия е изправена пред нарастващата заплаха от нападения от крайнодесни
Коментари Харесай

В Германия се увеличава заплахата от крайнодесни групировки, отричащи пандемията

Германия е изправена пред възходящата опасност от набези от крайнодесни групировки, които отхвърлят съществуването на пандемията на и рисковете й за здравето, съобщи в понеделник върховен чиновник по сигурността на страната, предава Reuters.
„ Апокалиптичното мислене на поддръжниците на тайния мит се смесва с десния екстремизъм “, сподели пред вестник „ Тагесшпигел “ Буркхард Фрайер, началник на Службата за отбрана на конституцията в провинция Северен Рейн-Вестфалия, съобщи организация Фокус.
 Нидерландия записва най-висока смъртност от Втората международна война Нидерландия записва най-висока смъртност от Втората международна война
Броят на смъртните случаи в Нидерландия се е нараснал с най-голям ритъм след Втората международна война тази година заради пандемията на кор...
Това значи, че отричащите ковид също могат да изберат „ гнет като последица “, сподели Фрайер.
През октомври обвинените за отказване на ковид нападнаха Института Роберт Кох за надзор на заболяванията в Берлин с „ коктейкли Молотов “ и взривиха взривно устройство покрай Асоциацията Лайбниц, която свързва близо 100 самостоятелни проучвателен институции в Германия.
Най-голямата опасност от тероризъм в Германия към момента идва от десните причинители, настоящи сами, като нападателя от Ханау през февруари, умъртвил девет души от имигрантски фамилии, себе си и майка си, съобщи Фрайер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР