Германия е изхарчила рекордните 23 милиарда евро през 2018 година

...
Германия е изхарчила рекордните 23 милиарда евро през 2018 година
Коментари Харесай

Reuters разкри колко пари харчи Германия в помощ на мигрантите

Германия е изхарчила рекордните 23 милиарда евро през 2018 година за интеграция на милионите бежанци в страната и за битка с аргументите, причиняващи миграция в чужбина, демонстрира документ, представен от Reuters.
Това бележи растеж от близо 11% на 20,8 милиарда евро, изразходвани от Германия през миналата година, демонстрира документът, направен от финансовото министерство.
Канцлерът Ангела Меркел и нейните министри ще обсъдят годишния отчет на държавното управление за разноските за бежанци и интеграцията по време на постоянната им среща в кабинета в сряда.
Меркел неведнъж е защитавала решението си от 2015 година да остави немските граници отворени за стотици хиляди бежанци, основно от мюсюлмански страни, като филантропична нужда.
Оттогава тя даде обещание да предотврати повтаряне на такава всеобща миграция посредством справяне с аргументите за нея.
Правителството изразходва общо 7,9 милиарда евро през 2018 година за ограничения, ориентирани към опазване на мигрантите отвън Европейския съюз и възстановяване на изискванията на живот в родните им страни - 16% нарастване спрямо 2017 година.
16-те провинции на Германия, които основно дават отговор за жилищното настаняване и консолидираното на идващите от страни като Сирия, Ирак и Афганистан, са получили 7,5 милиарда евро от федералното държавно управление предходната година, съгласно отчета. Това бележи растеж от 14% за годината.
Алис Вайдел, парламентарен водач на дясната „ Алтернатива за Германия “ (АзГ) разкритикува немското държавно управление за изхарчените милиарди за бежанците, като съобщи: „ Това е скъпоструващ комитет по посрещането за сметка на жителите “.
Анет Видман-Мауз, министър на миграцията, бежанците и интеграцията, съобщи, че мненията на Вайдел са „ глупави “ и демонстрация на " неприятен усет ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР