Германецът Мохамед “MoAuba” Харкус е световният шампион на играта FIFA

...
Германецът Мохамед “MoAuba” Харкус е световният шампион на играта FIFA
Коментари Харесай

Германец изненада всички и стана световен шампион на FIFA 19

Германецът Мохамед “MoAuba” Харкус е международният първенец на играта FIFA 19. В лондонската “О2 Арена” той победи на финала на FIFA eWorld Cup миналогодишния отличник Мусад “Msdossary” Алдосари от Саудитска Арабия с общ резултат 3:2 от двата мача (1:1, 2:1).

Така MoAuba, който беше най-хубавият в потока на PlayStation, с изключение на трофея прибра и чек за 250 хиляди $, до момента в който финалиста от потока на Xbox - Msdossary, си потегля със 75 хиляди $. Въпреки че беше пети подложен, първенецът изненада всички експерти и почитатели на играта с триумфа си, ставайки първият немец с това достижение. На полуфинала той в профил след дузпи в извънредно трагичен конфликт огромния любимец и номер 1 в схемата nicolas99fc.

WOOORLD CHAMPIIIIOOON!!! pic.twitter.com/C6DZNyItIq
— Mo (@MoAuba) 4 август 2019 година
“Това е полуда, не го чаках! Невероятно е! Победих Msdossary - това е полуда. Мислех, че ще стигна до 1/4-финалите или полуфиналите, само че не чаках да съм толкоз добър. Във FIFA зависи дали имаш ден, няма значение какъв брой мощна ти е била годината”, съобщи щастливият геймър.

@MoAuba is the #FIFAeWorldCup Champion pic.twitter.com/sQ2WjnBNPY
— FIFA eWorld Cup (@FIFAeWorldCup) 4 август 2019 година Финалистът Msdossary пък получи наградата за най-хубав състезател на шампионата, който беше връчен от родния нападател Димитър Бербатов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР