Германецът Александър Зверев призна, че е играл с температура в

...
Германецът Александър Зверев призна, че е играл с температура в
Коментари Харесай

Зверев бил с висока температура по време на мача със Синер

Германецът Александър Зверев призна, че е играл с температура в мача си с Яник Синер от четвъртия кръг на Откритото състезание на Франция. Зверев загуби в четири сета мача си с младия италианец по-рано през днешния ден, само че по време на дуела имаше усложнения с дишането и неведнъж бе уловен да кашля.

Sascha Zverev casually letting the media know he has a fever and is “completely sick” right after playing through a 3-hour tennis match...
— Jason Gold (@JayGold85)
Това незабавно повдигна подозрения дали Зверев не е инфектиран с ковид и до каква степен се съблюдава здравният протокол на шампионата. 23-годишният Зверев посочи, че е болен още от петък, когато бе мачът му от третия кръг с Марко Чекинато и че е имал 38 градуса температура.

" В нощта след мача с Чекинато се почувствах доста зле. Няма какво да укривам, боледувам ", съобщи Зверев. Законът във Франция изисква всеки, който има температура от 38, болки в гърлото, загуба на аромат, главоболие и мускулни болки би трябвало неотложно да бъде подложен под седемдневна карантина.

" Не мога да вдишвам. Имах темепература. И нощес, и през днешния ден бе 38 градуса. Честно казано считам, че сбърках като излязох за този мач ", призна Зверев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР