Германец, който твърди, че е последният жив роднина на Адолф

...
Германец, който твърди, че е последният жив роднина на Адолф
Коментари Харесай

Последният жив роднина на Хитлер изнасили ученичка

Германец, който твърди, че е последният жив родственик на Адолф Хитлер, бе санкциониран с санкция в размер на 800 евро, откакто бе наказан за целуване на ученичка, написа в. "Дейли Стар ".

Романо Лукас Хитлер твърди, че той е последният жив човек, който носи семейството на един от най-ужасяващите тирани в човешката история. По думите му, роднинската му връзка с Хитлер е посредством бащата на водача на Третия райх Алоис.

Фамилията му попада върху интернационалния му паспорт, персоналната му карта, банковите сметки и документите за наем на жилището му в немския източен град Гьорлиц.



Алоис е имал дребен брат, твърди Романо, а внукът на този брат е избягал в Словакия след войната. Именно този внук е ѝ татко му.

Тези дни 69-годишният Хитлер бе наказан за секс офанзивата против дете в съда в Гьорлиц, откакто той целунал 13-годишно момиче, известно единствено с ината Аня.



Прокурорите заведоха дело в съда след сигнал на бащата на момичето, прочут с името Пьотр, който е родом от Полша.
Разгневеният татко показа пред в. "Билд ", че е бил оповестил гараж за продажба, а Хитлер е реагирал на обявата. Когато обаче той пристигнал, не показвал интерес към гаража, а единствено към Аня.


"Той я е подмамил с бонбони в жилището си, купил и облекла и изкуствени цветя, даже ми предложи да я вземе за жена ", споделя още бащата.

По думите му, когато щерка му споделила, че била целуната от Хитлер, той незабавно ѝ забранил да се вижда с Романо и подал тъжба в полицията.

Хитлер обаче отхвърля обвиняванията. По думите му, той целунал момичето като част от обичайния привет в Германия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР