Гери Стаменова от Аз съм Изи влиза в новото ТВ

...
Гери Стаменова от Аз съм Изи влиза в новото ТВ
Коментари Харесай

От неуспяла певица до професионална съблазнителка: Гери Стаменова мачка наред

Гери Стаменова от " Аз съм Изи " влиза в новото ТВ шоу " Ергенът ", с цел да се бори за сърцето на Виктор Стоянов. Инфлуенсърката е много известна в Instagram, а преди време се опитва и като певица, само че нещата не се получиха.

Като актриса Гери я бива, само че се надяваме, че в шоуто няма да симулира, че е влюбена във Виктор, който наподобява много добра партия. В конкуренцията за неговата обич (и портфейл) ще вземат участие и още професионалистки на любовния фронт. От сигурни източници знаем, че на Гери няма да ѝ елементарно да се пребори, само че пък тя има всички нужни качества.

Виж още: Николета ли? Андреа ли? Кремена от Игри на волята сподели дупе и постави всички в дребния си джоб 

Гери е занимателна, несъмнено е секси и несъмнено умее да държи мъжкото схващане будно. Все отново е била и плеймейтка, а тези девойки владеят силата да съблазняват. Виктор обаче си търси сериозна партньорка, с която да сътвори крепко семейство. Красавецът има вяра в любовта от пръв взор, както и Гери. 

Виж още: Фолк принцесата Симона с шокиращо самопризнание за тялото си и има ли гадже

Иначе Гери има много почитатели в Instagram, както и Виктор. Двамата ще са супер двойка за Instagram, само че е изцяло допустимо неговата годеница да е напълно друга мацка.

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР