Гери-Никол вече е столичанка! Родената във Варна изпълнителка от няколко

...
Гери-Никол вече е столичанка! Родената във Варна изпълнителка от няколко
Коментари Харесай

Гери-Никол се шири в лукс апартамент в София

Гери-Никол към този момент е столичанка ! Родената във Варна изпълнителка от няколко седмици живее в чисто нов апартамент в топ центъра на София, научи "България през днешния ден ". Жилището е подарък от таткото на яката дупара, който е предприемач, и голямата сума, която изръси, не е проблем за него. Апартаментът на Гери е на пъпа на София и е голям за самичък човек. Той е изцяло обзаведен по усета на скандалната изпълнителка и тя постоянно събира приятелите в него.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol) на Сеп 8, 2018 в 10:50 PDT

Гери взема решение да се реалокира от Варна, където е родена и израснала, в София поради кариерата си. Повечето участия на младата изпълнителка са точно в столицата и на певицата й писва да бие през ден стотици километри.
Една от най-големите съпернички на Гери – Тита, още предходната година си взе жилище в София и кариерата й потегли стремително нагоре. Яката дупара е на мнение, че откакто се реалокира в столицата, тя ще реализира още по-големи триумфи.

Младата певица към този момент е изцяло независима и се грижи сама за себе си. Доскоро тя бе привикнала всичко да й е готово и подредено, само че към този момент се оправя без непозната помощ. Веднъж седмично единствено идва жена, която да почисти жилището на певицата.
В свободно си време Гери обикаля и опознава София. Всеки ден тя си прави разходка край "Витошка " и Южния парк, с цел да открие забавни места.

Яката дупара посети й стадиона на обичания си тим ЦСКА-София. Гери се срещна с историята на клуба и се похвали, че се е докоснала до трофеите на отбора, които са изложени в музея.
Преди време Гери се гласеше да учи актьорство в чужбина, само че мераците й бързо бяха секнати. Сега яката дупара обмисля разновидността да кандидатства в НАТФИЗ, като се чака скоро да стартира да върви на уроци, с цел да е готова за идната година.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР