Гери-Никол ударно отслабва, но не можем да констатираме дали спортуването

...
Гери-Никол ударно отслабва, но не можем да констатираме дали спортуването
Коментари Харесай

Гери-Никол вае фигура с ФОТОШОП! Стеснявайки талията си, изкриви камината

Гери-Никол стремително отслабва, само че не можем да установяваме дали спортуването и здравословния й хранителен режим регистрират по-голям резултат, или потреблението на Фотошоп, видя HotArena.

Въпреки че е подхванала реалистични ограничения за събаряне на непотребни килца, Гери не пропуща да покаже съвършено тяло и на фотоси, които за тази цел солидно е обработила с Фотошоп.

На последните й фрагменти варненката е облечена в светлосин топ, вид горнище на бански, и пола с висока талия в същия цвят, прилепнала по тялото и стигаща до коленете й. Певицата наподобява секси, само че в случай че зуумнем фотосите, то ще забележим, че Герито е стеснила талията си.

Ще познаете белезите на Фотошопа от изкривените орнаменти върху камината.

Не знам по какъв начин ви минава през мозъка, че с този външен тип ще впечатлите хората. Вземете се стегнете малко. На нищо не наподобявате “, „ Тая отново се кълчи като скумрия “, Боже, Боже, ти си за доктор бе дете, на какво си се направила, напряко си ужасна, по какъв начин може зорлен да се вършиме на маймуни? “ , „ Мале, приличаш на чорап “, „ Г ери, един съвет... Не прекалявай доста с фотошопа, тъй като на огледалото зад теб си проличава, че си употребила “, „ Пак ли тая стойка вид патица “, са единствено част от мненията под въпросните снимчици на Гери-Никол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР