Гери-Никол се е отметнала от ангажимента си да пее за

...
Гери-Никол се е отметнала от ангажимента си да пее за
Коментари Харесай

Гери-Никол опроверга твърдения, че е щяла да пее за БСП и е заплашвана от Портних*

Гери-Никол се е отметнала от уговорката си да пее за Българска социалистическа партия, разкриха от партията . Междувременно от Левицата са ядосани, защото към този момент били платили хонорара на певицата, съобщи " Труд ".

Тя и Дара бяха наети от “Позитано” 20 за концерт по време на интернационалната младежка среща, която ще се организира в Казанлък в петък. С нея ще започват събитията преди обичайния червен събор на Бузлуджа. Поканени са представители на младежките организации на сродните леви партии от 6 балкански страни, измежду които и младежите на македонския министър председател Зоран Заев.

За присъединяване си Гери-Никол е сключила контракт със соццентралата за хонорар от 3500 лева, разкриха осведомени, представени от " 24 часа ".

Младата звезда обаче имала ангажимент във Варна за същия интервал. Всъщност слухът е, че тя би трябвало да пее за празника на града, само че кметът на морската ни столица Иван Портних я заплашил, че ще я изключи от програмата, в случай че пее за Българска социалистическа партия на Бузлуджа.

На историческата поляна в неделя пък ще пее Горан Брегович . Преди това в Казанлък лидерката Корнелия Нинова персонално ще поведе колоездачен пробег за купа “Бузлуджа 2018”.

*Малко по-късно самата певица опроверга изказванията за присъединяване ѝ на Бузлуджа и за заканите от Портних, като ги назова " подправени вести ".

" От няколко дни с удивление виждам, че в няколко обществено известни медии забъркват името ми във подправени вести. Вероятно въпросните медии не си дават сметка за вредите, които нанасят върху моята известност. Искам обществено да опровергая изнесените изказвания във въпросните публикации, а точно, че ще пея за Българска социалистическа партия на Бузлуджа, както и, че кметът на Варна господин Портних ме е търсил и ме е заплашвал. Бих желала да уточня, че не познавам персонално господин Портних, нито в миналото съм общувала с него. Надявам се името ми повече да не бъде замесвано в манипулативни материали. В противоположен случай, ще бъда принудена да потърся правата си по правосъден ред. За следващ път моето име се употребява, с цел да се провокира сензация, посредством разпространяване на подправени вести ", написа Гери-Никол в профила си във Фейсбук.

**Новината е актуализирана.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР