Гери- Никол продължава да пали мрежата с горещи снимки от

...
Гери- Никол продължава да пали мрежата с горещи снимки от
Коментари Харесай

Гери- Никол навири голо д*пе от плажа! СНИМКИ :


Гери- Никол продължава да пали мрежата с горещи фотоси от Сейшелските острови, където е на отмора. Поп дивата не стопира да пуска провокативни фотоси, които разкриват най- в детайли анатомията й.

Преди дни певицата не се посрами да се пусне без горнище на банския, с цел да се изфука със силикона си. Сега пък залива мрежата със фотоси на задните си елементи.

държи да ги демонстрира такива, каквито са, без да ги обработка с фотошоп. За сметка на това, талията й постоянно е тънко завършена. Дори неведнъж, наподобява несъразмерно тънка и с просто око е очевидно, че е обработвана. А певицата наподобява по този начин, като че ли всеки миг ще се скърши.

Варненската принцеса се старае да наподобява като своите идоли Бионсе, Риана и Ники Минаж, които имат сходна конструкция на тялото – едри бедра и дупета, дребна талия.

Младата певица дълго време се опитваше да отслабва с диети и фитнес. Но тежкият режим се отрази на здравето й и на няколко пъти тя припадаше по участия от апетит. Затова, Гери- Никол реши, че няма да се пробва да дава отговор на балканската хармония за женско тяло, а ще бъде себе си. Не инцидентно тя възпя „ яката дупара “, с цел да затвори устите на критиците, които непрекъснато й се подиграваха за килограмите.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР