Гери-Никол показа нагледно как се забавлява, научи HotArena.Готината и луда

...
Гери-Никол показа нагледно как се забавлява, научи HotArena.Готината и луда
Коментари Харесай

Този мъж какво прави между краката на Гери-Никол?! Вижте поредната й провокация - ФОТО

Гери-Никол сподели образно по какъв начин се забавлява, научи HotArena.

Готината и луда дива още веднъж показва разкрепостено държание! Въпреки че твърди, че палаваите й изцепки са непокътнати единствено за сцената и клиповете й, Гери-Никол постоянно си разрешава да скъса със задръжките и през останалата част от времето си. Последните й фотосите, които показват точно това, станаха шлагер в обществените мрежи.

На тях варненката театралничи в супер крепък гащеризон от бяла дантела, която едвам прикрива прелестите й. На някои от фрагментите тя е на залез слънце край басейн, обградена от няколко бутилки скъпо шампанско. Ръката й държи тайнствен юноша, който е с тил към камерата.

На идващото фото, обаче, виждаме неговата идентичност. Той и Гери-Никол са в компанията на още един господин. Той си е намерил най-точното място, където да се забавлява - сред краката на апетитната дива! Певицата се е качила на масата в заведение и сигурно е събрала посгледите на всички присъстващи, написа " телеграф ".

Но, по този начин купонясва собственичката на " яката дупара " и на който не му харесва, да се изнася! А младежът, наместил се комфортно сред краката й, не й е гадже! Гери-Никол не един път е заяввала, че няма мъж до себе си и като че ли не й е и нужен, тъй като си е самодостатъчна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР