Гери-Никол официално откри сезона на разголените задници и провокативните снимки!

...
Гери-Никол официално откри сезона на разголените задници и провокативните снимки!
Коментари Харесай

Гери-Никол пак прекали с фотошопа

Гери-Никол публично откри сезона на разголените задници и провокативните фотоси! Пролетта този път подрани и дружно с щъркелите се връщат на показ обилните форми и белите зъби. В нова порция секси фрагменти варненката кърши снага в електриково-жълта спортна одеждa от чеп (перфектно очертаващ възпятата "дупара ") и бюстие, под което се крият... вие знаете какво. Всъщност гърдите не си ги крие толкоз старателно.

Мрежата още е нажежена от тези фрагменти, на които бомбите й се виждаха съвършено през транспарантен плат. На другите фрагменти Гери-Никол е по скъпо и блестящо боди, което натъртва на достойните за всеки рап клип задни елементи. Певицата приключи гимназия преди по-малко от две години, само че никой не може да й даде възрастта. Не наподобява по-малка - тъкмо противоположното. Феновете разясняват, че мяза по-скоро на добре поддържана 30-годишна дама, в сравнение с маце, което до неотдавна се е наричала "тийн ".

Гери-Никол натиска гадже в клуб

View this post on Instagram
A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on Mar 4, 2019 at 5:20am PST

Лъскавата дупара на Гери-Никол

Кадрите са крепко обработвани - толкоз крепко, че е прекомерно и наподобява смешно. В опит така и така белите зъби на Гери-Никол да се "светнат " се получава жалък резултат. Приличат на зъбите на един от най-известните ни футболисти, за който обаче няма смисъл да се написа, тъй като мъчно понася славата и ще запазим името му в анонимност, написа България Днес.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР