Гери-Никол обработва снимките си в социалните мрежи до неузнаваемост. Оказва

...
Гери-Никол обработва снимките си в социалните мрежи до неузнаваемост. Оказва
Коментари Харесай

ШОК! Гери-Никол ще се пръсне

Гери-Никол обработва фотосите си в обществените мрежи до неразбираемост. Оказва се, че поп иконата наподобява радикално друго на не „ пипнати” фрагменти. Тя несъмнено може да бъде избрана като „ дебела” по отношение на стандартите на СЗО за прекалено телесно тегло.

Натъкнахме се на фотография от обожател, като на фрагмента варненката е доста ниска, набита, с цялостни крайници и коремче. Съвсем друг е типът на изпълнителката на „ Яката дупара” на фотосите, които тя сама разгласява в обществените мрежи – дълги и съвсем анорексични крайници, плосък стомах и едва лице, което няма нищо общо с действителния й тип.



Феновете на певицата пресмятат на око, че смъква най-малко 10-12 кг от тялото си с фотошоп. Певицата има проблеми с тежестта си още от 18-годишна, като около любовта си с ММА боеца Даниел Илиев се бе повталила, само че в този момент най-вероятно ще наддаде още повече. „ Каква яка дупара, тя напряко си има пълен гъз”, споделил по неин адрес бияча малко преди да се разделят, гласи сочната клевета от "Уикенд ".



Тази визия е запечатана единствено в обществените мрежи. На живо е друго яче.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР