Гери-Никол е сред звездните участници в предаванетоПървата дама на джаз

...
Гери-Никол е сред звездните участници в предаванетоПървата дама на джаз
Коментари Харесай

Фънки и Хилда Казасян жури в „Като две капки вода“

Гери-Никол е измежду звездните участници в предаването

 geri-nikol

Първата дама на джаз музиката Хилда Казасян и Димитър Ковачев – Фънки ще извършват ролята на жури в новия сезон на развлекателното шоу „ Като две капки вода “. Шест звезди и представители на българския шоубизнес ще имат опция да седнат в третия съдийски стол на музикалното предаване.

„ Тази година поканихме разнообразни известни лица, които да допълват експертните оценки въз основата на своя театрален опит и професионализъм. Участниците ще имат опция да чуят още една позиция, а феновете – да видят нови конфигурации на съдийската маса “, разяснява екипът на шоуто.

„ Утре вечер е първият лайв на „ Като две капки вода “. Страхувам се по какъв начин ще се оправя, само че по едно и също време нямам самообладание да се впусна в това премеждие! “, съобщи атрактивната поп и арендби изпълнителка Гери-Никол, която ще бъде част от шести сезон на неповторимото шоу за преобразявания. Пред Нова тв хитовата певицата показа, че чака провокации, които да покажат нова страна на познатото й амплоа.

„ С присъединяване ми мога да покажа разнообразни музикални стилове и многото лица, които Гери-Никол носи “, добави изпълнителката на „ Направо ги умъртвявам “.

Освен нея, в новия сезон на „ Като две капки вода “ ще забележим Софи Маринова, Иван Юруков, Златка Райкова, Славин Славчев, Борислав Захариев, Константин и Маргарита Хранова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР