Гери Малкоданска роди своето първо дете в началото на месец

...
Гери Малкоданска роди своето първо дете в началото на месец
Коментари Харесай

Малкоданска: В 5-ия месец знаех, че ще родя преждевременно

Гери Малкоданска роди своето първо дете при започване на месец октомври и както стана ясно по-късно, водещата е родила прибързано.

В изявление пред Нова телевизия, Гери намерено споделя сложната и доста мъчителна история на своето раждане, с цел да поддържа всички родилки с сходна орис. Гери е и лице на акцията Нашите недоносени деца.

Водещата е схванала, че ще роди прибързано още в 5-ия месец на бременността си и е взела всички ограничения, с цел да задържи бебето допустимо най-дълго.

Малкоданска е прекарала последните месеци в визити на болничното заведение и непрекъснати прегледи: “Последният ми болничен престой беше повече от месец, без въобще да напущам територията на болничното заведение и тази на стаята ми. Предвижвах се единствено с инвалидна количка.”

Освен тези ограничавания, Гери е трябвало да приема доста лекарства за задържане на бебето и даже да сдържа страха и ужаса си, които биха провокирали раждането. След като синът й Лео се появява на бял свят, той е трябвало да прекара цялостен месец в болничното заведение – месец през който Гери е живяла в непрекъснато терзание и напрежение.

Въпреки, че сега и тя и бебето са добре, Гери към момента продължава да се тормози за здравето на детето си.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР