Гери Малкоданска не издържа и сподели публично, че се чувства

...
Гери Малкоданска не издържа и сподели публично, че се чувства
Коментари Харесай

Малкоданска се оплака от големия корем

Гери Малкоданска не устоя и показа обществено, че се усеща като кит поради напредналата си бременност, видя Hotnews.bg. Елегантната синоптичка на Нова имаше проблеми при първата си бременност, когато лежа в болница в месеци, с цел да даде живот на сина си Лео. И този път тя не се демонстрира в обществените мрежи с огромния стомах, макар че един път загатна за него, само че очевидно не се харесва с повечко килца. Затова написа в инстаграм, че се усеща „ като кит “, а последователки й пожелаха бременност.

В обществените мрежи при започване на лятото Малкоданска заяви, че чака момче. Още тогава стана ясно, че тя приключва постоянните си изяви в студиото на „ На кафе”, където беше панелист. За сметка на това обаче водещата на прогнозата за времето на Нова тв се е уредила с още по-сладка служба.

Тя и мъжът й Алекс Ковачев, който е интериорен дизайнер, към този момент ще се грижат за декорацията на студиото. Очаква се Гери Малкоданска да роди най-късно към Нова година и да се завърне на работа най-рано след година – за идващия есенен тв сезон.Приятелката й Никол Станкулова към този момент се радва на второ си дете, отново момиче.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР