Гери Хорнър е твърде разстроена, за да говори с хората,

...
Гери Хорнър е твърде разстроена, за да говори с хората,
Коментари Харесай

Гери Хорнър е „твърде разстроена, за да говори“, тъй като Крисчън е обвинен в „неподходящо поведение“

Гери Хорнър е прекомерно смутена, с цел да приказва с хората, откакто брачният партньор й Кристиян е упрекнат в „ неуместно държание “.

През последните дни 50-годишният началник на Red Bull се трансформира в център на следствие от външни чиновници с поддръжката на колоса за енергийни питиета. Говорител на компанията за питиета сподели: „ След като беше известена за някои скорошни изказвания, компанията стартира без значение следствие. Този развой, който към този момент е в ход, се прави от външен адвокат-специалист.

„ Компанията приема тези въпроси извънредно съществено и следствието ще завърши допустимо най-скоро. Не би било уместно с цел да разясня в допълнение в този миг. " Шефът на екипа на Формула 1 " изцяло отхвърля " обвиняванията, пред които е изправен.

Твърди се, че 51-годишната Гери " не приказва с никого " след обвиняванията. Източник сподели на Daily Mail: „ Гери наподобява просто прекомерно смутена, с цел да се занимава с който и да било. Само доста сълзи. Тя ще стои до него и ще бъде до него то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР