Гери е най- голяма музикална звезда в Македония. Двамата с

Гери е най- голяма музикална звезда в Македония. Двамата с ...

Гери- Никол и Криско пак ще мачкат заедно! Тита си скубе косите за това, което ще последва.

Гери е най- голяма музикална звезда в Македония. Двамата с Криско са тотален хит в съседната държава. „Усещам македонците супер близки, като българи!“, споделя талантливата певица. Истината е че, тя и Криско ще запишат нов дует, който да бъде специален и издаден в Македония. Неговото протеже Тита едва ли ще бъде доволна от хита, който скоро ще залее страната.

Рапарът също не крие симпатиите си към македонците. „Харесвам Македония и обичам да се връщам там“, заяви певецът. Той има множество участия там, дори и общо парче с хитовия македонски изпълнител Слаткаристика, пише Хот Арена.

Както стана ясно, Гери и Криско, заедно с Слаткаристика, Тони Зен, „Ъпсурт“, DJ Гоце, ще бъдат част от турнето „One Love“, което ще премине през 8 лъча - в 8 града. Началото е на 22 юли в Банско, то ще мине на 26 юли през Охрид, на 27 юли в Струмица, на 17 август - Слънчев Бряг, 18 август - Варна. На 6 септември, в деня на Съединението, изпълнителите ще се представят в Пловдив. 30 септември е денят за концерт в Скопие, а финалът е грандиозно шоу на 7 октомври в София.

Източник: blitz.bg