Гери Дончева стана за смях с ваксина срещу Ковид-19. Моделката

...
Гери Дончева стана за смях с ваксина срещу Ковид-19. Моделката
Коментари Харесай

Гери Дончева стана за смях с ваксина в болница на рехабилитация

Гери Дончева стана за смях с ваксина против Ковид-19. Моделката се похвали, че са й сложили инжекцията, макар че към момента не е завършила имунизацията на хората на първа линия в битката против заболяването, нито на групите, избрани като предпочитани. Докато почитателите й я хвалеха за смелостта, че се е вредила за ваксиниране против рисковото заболяване, родната общност скочи против хубавицата.

„ Коя е Гери Дончева, с цел да се имунизира преди учителите? ”, недоволстват хората, уверени, че моделката се е вредила за ваксина с връзки или рушвети. Още по-голям отзив провокира формалната черна рокля с презрамки, в която Гери реши да се имунизира измежду зима. „ Когато пристигна и моят ред за имунизиране, в брокат ли да се облека или в дантела? ”, бъзикат се възмутени от показността на Дончева дами.  

От болничното заведение, в която е направена имунизацията, изясняват, че моделката има право на инжекция, тъй като е пиар в лечебното заведение и като подобен работи с пациенти, „ Уикенд ” направи инспекция, от която излиза наяве, че лечебното заведение в действителност е за рехабилитация. В него се лекуват пациенти след инсулт, след интервенция на тазобедрени стави, при болест на Паркинсон, при болести на централната и периферната нервна система, при контузии на гръбнака и други Но няма публични данни за лекуване на хора с Ковид-19. Разбира се, това би могло да се дължи на пропуск в попълването на формалната информация за болничното заведение и Гери фактически да се бори с ковид паралелно с лекари на първа линия.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР