Гери — Никол се поддаде на сладки изкушения, навръх коледните

...
Гери — Никол се поддаде на сладки изкушения, навръх коледните
Коментари Харесай

Гери — Никол лапа торти


Гери — Никол се поддаде на сладки изкушения, точно на коледните пости. Певицата не може да устои на торта и не й пука дори за килограмите, които е качила, видя HotArena.

Въпреки че съгласно почитателите на певицата, тя много е наляла килца , Гери не може да устои на сметана, крем, шоколад или нещо друго . Изпълнителката без скрупули омита всичко в чиниите и даже пита за още, написа „ Телеграф ”.

Диетолози предизвестяват, че потреблението на прекалено много сладки и мазни храни не е потребна за здравето. Тя може да аргументи проблеми със сърцето, диабет, високо кръвно, висок холестерол и други.

Това явно не тормози Гери, която макар че е понапълняла, няма никакви задръжки да се пусне в ултракъса мини пола, прилепнала компактно по тялото й. Дрешката акцентира още повече яката дупара на певицата, която с изключение на възпята в ария, става и все по-яка от ден дневно.

Това няма по какъв начин да е друго, като се вижда, с какво се храни звездата. Все отново, в ерни приятелки на Гери издават, че тя е решила да се заеме доста съществено с диетата си, откакто приключат коледните и новогодишните празници.

Гери занапред се зарича, че след тях ще мине на диета. И няма да излиза от фитнеса, до момента в който не стане слаба като вейка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР