Герхард Шрьодер и Матиас Варниг обявиха невъзможността да продължат участието

...
Герхард Шрьодер и Матиас Варниг обявиха невъзможността да продължат участието
Коментари Харесай

Шрьодер напусна Роснефт

Герхард Шрьодер и Матиас Варниг оповестиха невъзможността да продължат присъединяване си в борда на шефовете на " Роснефт ", се споделя в известие на компанията.

" Роснефт " отбелязва, че схваща това решение. " Ние сме съпричастни към тяхното решение и им благодарим за непрекъснатата им поддръжка. Съгласно стандартите на компанията ще продължим да използваме своите всеобхватни подходи за разбор, деликатно обмисляне и моделиране на настоящи планове, както и правилата на дългосрочност и отчитане на ползите на нашите сътрудници на пазарна основа ", споделиха от компанията.

Както акцентират от " Роснефт ", Шрьодер и Варниг, " с помощта на своята стратегическа визия, на практика опит и надълбоко схващане на проблемите на интернационалния пазар, имат забележителен принос за интернационалния бизнес на компанията. Тяхната роля в осъществяването на огромни инфраструктурни планове в Русия и Германия, ориентирани към възстановяване на успеваемостта на немската стопанска система и нейната промишленост, както и благосъстоянието на нейните жители е скъпа ", се споделя в прессъобщението.

Бившият немски канцлер Герхард Шрьодер, управлявал страната от 1998 до 2005 година е ръководител на борда на шефовете на Роснефт от 2017 г . Освен това той ръководи комитета на акционерите на Nord Stream AG и борда на шефовете на Nord Stream 2 AG. Европейският парламент одобри в четвъртък резолюция, призоваваща Европейски Съюз да наложи наказания на Шрьодер, като в същото време резервира работата си за огромни съветски компании.

Публично финансираният офис на някогашния немски канцлер Герхард Шрьодер, а останалият му личен състав ще бъде преразпределен на фона на възходящото безпокойствие в Германия от отхвърли на някогашния немски канцлер да се дистанцира от съветския президент Владимир Путин, предава Ройтерс.

По закон всички някогашни федерални канцлери на Германия получават финансиран от страната офис , когато изоставен държавното управление, само че трите партии, които съставляват ръководещата коалиция на сегашния канцлер Олаф Шолц, се споразумяха за парламентарно предложение за затваряне на офиса на Шрьодер.

Германските медии оповестиха, че 78-годишният Шрьодер печели суми от работа в съветски държавни енергийни компании, които надвишават 400-те хиляди евро, които немската страна харчи за офиса му.

Шрьодер постоянно е казвал, че връзките му с Путин са главен канал за връзка с човек, който светът не може да си разреши да пренебрегне. с молба към Путин да постави завършек на войната обаче не даде явни резултати.
 Шрьодер: Неизбежно е да се договаря с Русия
Шрьодер: Неизбежно е да се договаря с Русия

За да може стопанската система ни да действа, би трябвало да се поддържат контактите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР