Гергьовден е! Днес България чества Денят на храбростта и българската

...
Гергьовден е! Днес България чества Денят на храбростта и българската
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Честваме Деня на храбростта и българската армия

Гергьовден е! Днес България празнува Денят на храбростта и българската войска!

За втора поредна година в пандемия, с цел да отбрани здравето ни, армията не ни събира на площада, а пред екрана и вместо тя да пристигна при нас, ние отиваме при армията - дружно, посредством Българска национална телевизия. Затова в празничния ден бъдете с нас и специфичното предаване " Денят на храбростта ".

Гледайте онлайн в ефира на БНТ1 или онлайн ТУК:



От 7 ч сутринта до обедната емисия вести в 12 ч дружно с водещите Христина Христова и Спас Кьосев ще забележим по какъв начин военните маршируват, плават, летят, скачат с парашути, стрелят. 29 камери на Българска национална телевизия ще предават онлайн от въздуха, по водата и на сушата, ще ни " вкарат в обувките " на българските герои, посредством директните включвания от София, Варна, Благоевград, Русе както и от полигоните в Црънча и Казанлък, от летищата в Граф Игнатиево и Враждебна.

В студиото на предаването " Денят на храбростта " Христина Христова и Спас Кьосев ще покажат другите лица на храбростта – новите български бойци – участници в задачи, лекари под пагон, спасители при бедствия.

Зрителите ще схванат кои са личностите под каските, зад униформите и броните, в кабините на машините – танкове, изтребители, кораби. Ще научат кои са първите мъже в Българската войска и с какво в действителност се занимават те.

Ще научим още по какъв начин армията промени обичаните ни звезди. Кубрат Пулев ще опише за храбростта и достойнството. Защо рокаджиите в униформа - Б.Т.Р. - ни приканват да бъдем бойци? Ще разберем повече за оркестъра на армията от Орлин Горанов и Маргарита Хранова. А Гвардейският оркестър ще се включи със специфичен привет за феновете на Българска национална телевизия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР