Гергана Стоянова, която в момента гледаме в десети сезон на

...
Гергана Стоянова, която в момента гледаме в десети сезон на
Коментари Харесай

Известна актриса разплака мрежата с думите си

 Гергана Стоянова, която сега гледаме в десети сезон на хитовата здравна поредност " Откраднат живот ", трогна до сълзи почитателите си в обществените мрежи. Екранната доктор Поли Грънчарова показа какво в действителност се крие зад епизодите, които наблюдаваме от сериала поради пандемията от COVID-19.

Актрисата бе мъчително откровена с почитателите си, а реакцията е предизвикана освен от това, което става по време на снимачния развой, само че и най-вече за това, в което се е трансформирала действителността на всички ни сега, написа Шоу блиц.

" За благополучие, моите грижи не са като техните. В Св. Анастасия има задоволително кревати. И задоволително лекари. Можем да приемем всеки. Е, няма да ви излекуваме. Най-много чай да ви създадем. Но в моменти като тези, всякога си мисля по какъв начин моята отмалялост от фотоси няма нищо общо с тяхното безсилие. Аз ще се прибера и ще се наспя. Те... ще го създадат (да се надяваме) през март.

От 12 часа фотоси, 6 сме с маски. Сменяме ги, несъмнено. И не. Не си мисля, какъв брой ми е зле, тъй като знам, че върша минималното, с цел да предпазя сътрудниците си. Тези, които са зад кадър, стоят с маските през целия ден! 12 чАса! Защото държим един на различен. И на работата си. Благодаря ви, сътрудници!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР