Гергана Паси сподели много лични с Максим Минчев. Днес загубихме

...
Гергана Паси сподели много лични с Максим Минчев. Днес загубихме
Коментари Харесай

Гергана Паси сподели много лични СНИМКИ с Максим Минчев: Загубихме от COVID най-близкия си приятел, кум, кръстник

Гергана Паси показа доста персонални с Максим Минчев.

Днес загубихме от Covid най-близкия си другар, кум, кръстник на децата ни Максим Минчев. Наш фамилен сателит от 30 години.

Най-любознателната, търсеща, обичаща, пътуваща, ведра душа, която Мони привнесе в живота ми, с цел да остане с нас вечно. Заради пандемията не успяхме да забележим дребното места по света, в които не беше стъпвал, само че познаваше, като че ли си живял там.

Ти трансформира нашата скромна група от туристи в пътешественици!!

Мир на праха ти, обичани Макс!!. Пак пътуваш нанякъде....


Соломон Паси също изля тъгата си в обществените мрежи. Той разгласява и част от творчеството на шефа на Българска телеграфна агенция. Ето какво написа Соломон Паси:

Максим Минчев, пътешестващ публицист, избродил 155+ страни, мой непосредствен другар от 30 година и сподвижник в не една борби, през днешния ден остави на света творчеството и духа си като модел за ентусиазъм на нашето и идващите генерации. Благодарим ти, Макси! ", написа Паси

Максим Минчев, пътешестващ публицист, избродил 155+ страни, мой непосредствен другар от 30 година и сподвижник в не една борби, през днешния ден остави на света творчеството и духа си като модел за ентусиазъм на нашето и идващите генерации.
Благодарим ти, Макси!
— Dr Solomon Passy (@PassySolomon)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР