Гергана Митева, младата съпруга на Андриян Дацов, сякаш е предвидила

...
Гергана Митева, младата съпруга на Андриян Дацов, сякаш е предвидила
Коментари Харесай

Младата и красива съпруга на моториста Андриян предвидила смъртта му с точност до ден

Гергана Митева, младата брачна половинка на Андриян Дацов, като че ли е планувала гибелта му и то с акуратност до ден. Тя е разгласила на профила си във Facebook апел да бъдат почетени жертвите, починали при злополука с мотор.

Публикацията е с дата 10 септември, а събитието е планувано за 16-ти - денят, в който брачният партньор й в действителност умира.

Двамата са млада двойка, подписват брак едвам през август предходната година. Техни другари разкриват, че са били доста влюбени, а Гергана била запалена по моторите съвсем колкото брачна половинка си. Младият мъж е бил деятел на " Враца Мото клуб ", взел участие е във всички събори и моторни събития, написа " Булнюз ".



От фотосите проличава, че 31-годишният Андирян е изпитвал пристрастеност към мощния си мотор и е бил много добър при ръководството му. На мотосъборите той е бил един от майсторите, които са показвали изумителен надзор над обичаните си машини. По подигравка на ориста тъкмо през днешния ден Андриян и членовете на неговия мото клуб е трябвало да се съберат в църквата " Свето Възнесение " в етнографско-възрожденския комплекс във Враца, с цел да почетат паметта на починалите по пътищата у нас. Проявата е била планувана за 12 часа и най-вероятно тъкмо натам е отивал починалият мъж във съдбовния час.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР