Гергана Малкоданска изпраща годината доволна и в чисто ново жилище.

...
Гергана Малкоданска изпраща годината доволна и в чисто ново жилище.
Коментари Харесай

Мъжът на Гери Малкоданска ѝ подари луксозен дом, а тя…

Гергана Малкоданска изпраща годината удовлетворена и в чисто ново жилище. Нейният обичан Алекс Ковачев направи мечтания дом, в който от няколко дни фамилията се е нанесло и към този момент привиква с изискания интериор.

Интериорът е дело на самият хазаин и всичко е защитавано в цялостна загадка от синоптичката, която била позволена до терена, когато всичко към този момент било изцяло готово. Най-успешният роден интериорен дизайнер накупил всевъзможни електроуреди за своята половинката, само че тя не приела по този начин радостно този негов възторг да я трансформира в стопанка.



Оказа се, че Малкоданска не е добра стопанка и сама призна, че не знае предназначението на огромна част от уредите в новия си дом. А от техни близки другари научихме, че в действителност Алекс с огромен кулинар и с огромно наслаждение подготвя вкусна и качества храна за фамилията, когато му остане време. А Гери гледа не му се бърка в кухнята, по тази причина няма особени искания към обзавеждането на тъкмо тази част от новия им дом.
 Мъжът на Гери Малкоданска ѝ подари първокласен дом, а тя…

Апартаментът влюбените демонстрираха в предаването " На кафе " и придвижиха феновете в същинска приказва. Алекс се е погрижил за всеки един подробност по интериора, който е моден и доста удобен. Гери и Алекс обичат да са измежду хора и постоянно се събират с другари. Сега нямат самообладание да покажат новия си дом на всички другари, а Гери към този момент предложения сътрудниците си от панела от " На кафе ", който сигурно ще се побере на голямата маса в трапезарията.

" Щом съм на работа, значи съм добре. Значи, че съм здрава. Че фамилията ми и околните ми са здрави. Keep it simple. И самообладание. Мммм, доста самообладание. Влизай самоуверено, 2021 ", написа Гери часове преди Новата година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР