Гергана и Соломон паси са осъдили на първа инстанция предаването

...
Гергана и Соломон паси са осъдили на първа инстанция предаването
Коментари Харесай

Семейство Паси осъди предаването Папараци

Гергана и Соломон паси са осъдили на първа инстанция предаването " Папараци ", продуцирано от компанията " Междинна станция " на Иван Христов и Андрей Арнаудов. В профила си във Facebook Гергана Паси разгласи, че фамилията ѝ е спечелило делото в Софийския областен съд.

То беше заведено, откакто през 2015 година Гергана и Соломон Паси бяха следени няколко седмици от хора, работещи за " Папараци ". Тогава предаването, което върви по бТВ, се водеше от Николета Лозанова.

" В продължение на повече от месец нито на мен, нито на Соломон ни хрумна даже и за секунда, че това са " публицисти ". Но пък всяка друга болна мисъл мина през главите ни - от " Наглите " и " Недосегаемите " през трафиканти на дрога до елементарни крадци на жилища ", написа Гергана Паси. Допълва, че със брачна половинка ѝ Соломон почнали да анулират уговорките си, с цел да са при децата си, чували се по-често с учителите им детската градина, с бабите и дядовците.



" Описвам тези детайлности, с цел да стане ясно, че това не беше каприз или " мрънкане на обществени хора ", а стон на естествен човек, когато персоналната му независимост е завладяна с комерсиални цели, без да е налице сериозен публичен интерес ", написа Паси.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР