Гергана Дякова, бившата жена на Андрей Едрев и настоящият и

...
Гергана Дякова, бившата жена на Андрей Едрев и настоящият и
Коментари Харесай

Бившата жена на Андрей Едрев сензационно: Той е опасен, занимава се с криминална дейност!

Гергана Дякова, някогашната жена на Андрей Едрев и актуалният и мъж Омуртаг описаха пред „ Галерия “ освен за правосъдните проблеми, които имат с него, само че и за това, че той върти противозаконна активност.

" Занимава се с проституция, изнудване, клониране на кредитни карти и пране на пари. Записва безусловно всеки с който приказва ", разкрива Омуртаг. С Гергана разполагат с разнообразни записи на Едрев, като на единия от тях се чува както разяснява с непознато лице по какъв начин да хакнат банкомат на остров Бали, посредством източване на информация от банкови карти. В същия запис риалити участникът загатва имената на няколко представители на престъпния контингент измежду които Кирчо Руския, Стоян Пейчев, и Динята.

А от различен запис се чува гласът на Андрей, който изяснява на две дами, едната от които Гергана, за скимиращи устройства за банкомати, с които се копират данни от картите. Едрев даже дава ум, че е доста по-лесно тези устройства да се слагат от майки с деца, защото не биха събудили съмнения.

„ Той е престъпен детайл, който има наглостта да се изкарва герой за истина, жертва. Опитва се да влезе в политиката и приказва за морал, до момента в който прави порно клипове в дома си “, споделя Омуртаг.

Гергана и мъжът й разполагат със записа, на които Андрей загатва за околните си връзки с известни лица от подземния свят, политици, както и чиновници на Министерството на вътрешните работи. Гергана има издадено ограничаваща заповед против Едрев. През предходната година той се появи в родния й дом в Панагюрище и я блъска в стената. Заплашваше я, че в случай че не се върне при него, ще види сметката и на нея и на децата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР