Герджиков е свързан с ”Новото време”, а ”Новото време” е

...
Герджиков е свързан с ”Новото време”, а ”Новото време” е
Коментари Харесай

Лозан Панов отговори на Герджиков за ДПС

Герджиков е обвързван с ”Новото време”, а ”Новото време” е Движение за права и свободи в Национална движение „Симеон Втори". В края на кабинета на Национална движение „Симеон Втори" беше заменен енергийният министър, като постът зае кадър на ”Новото време” - Мирослав Севлиевски.

Министерската рокада беше поради Булгартабак, а по-късно всички знаем ориста на компанията, която беше свързвана с Пеевски. Това сподели в отговор на въпроса, за какво свързва кандидат-президента проф. Герджиков с Движение за права и свободи Лозан Панов пред TV+ и TV1 и Веселин Дремджиев.

В продължение на 7 години съм отстоявал независимостта на Върховен касационен съд. Усещах изтощение. И считам, че правосъдната система може да се реформира и от президентската институция. Когато се води една борба, би трябвало да бъде продължена, изясни той решението си да се кандидатира за президент.

Политическият пазарлък не е част от това, което съм работил - по този начин отговори той на въпрос дали е имал предложение от " Демократична България ". Избрах Мария Касимова Моасе за вице, защото тя споделя моите визии, сбит бе той.

Панов разяснява и за какво е нарекъл Румен Радев подправен воин: За мен Радев обязди справедливия яд на хората на митинга. Антимафиотският фронт, на който се настани Радев, се водеше от три години. Дотогава не бях чул да приказва срещу ръководството и срещу основния прокурор. Можеше да забави указа на Гешев. Радев приказва, че има съревнование с един кон за основен прокурор, само че не сподели и дума за качествата на Гешев, изясни позицията си той.

Ако в една страна е допустимо един вманиачен с картечница да заеме пост с неограничена власт, значи липсват тези, които биха предотвратили това да се случи, добави той.

Той разяснява и офертите на Кирил Петков за основен прокурор и на Томислав Дончев за поддръжка на втори тур: отговорът ми е, че електоратът не е стока, която може да се мести от една в друга кошара, безапелационен бе Панов.

Той отговори за кой би дал своя вот, в случай че не се класира за втори тур: Не вземам участие в подобен вид пазарене. Сърцето ми не е токова огромно, с цел да одобри любовта на доста хора, прям бе Панов.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР