ГЕРБ значително осакатяват предложението ни за отпадане на съкратеното съдебно

...
ГЕРБ значително осакатяват предложението ни за отпадане на съкратеното съдебно
Коментари Харесай

БСП: ГЕРБ осакатяват предложението ни за отпадане на съкратеното съдебно следствие

ГЕРБ доста осакатяват предлагането ни за отпадане на съкратеното правосъдно разследване, съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков по време на дебата по измененията в Наказателно-процесуалния кодекс.
Зарков засяга предлагането на ГЕРБ съкратеното правосъдно разследване да отпадне единствено за умишлени убийства, само че не и за тежки телесни повреди.
Зарков регистрира, че вместо законодателна резистентност на процеса, с Наказателно-процесуален кодекс ще се намерят в същата обстановка след няколко месеца. „ Днес трябваше да приключи процедурата с безапелационното преустановяване на опцията на кратко правосъдно следтвие.
Останах с усещането, че огромният проблем е, че ръководещото болшинство не схваща и не знае тъкмо какво желае. Поставя ни пред едно решение, което одобриха, започнахте да шикалкавите, по аргументи, които до ден сегашен остават неразбираеми.
Първо с отваряне на Наказателен кодекс, който тук сте се пробвали да вкарате по-нататък. Второ, с тези решения, които като че ли желаят да покажат,че вие не падате по тил “, съобщи Зарков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР