ГЕРБ започна консултациите с експертите за поправки в Наказателния кодекс,

...
ГЕРБ започна консултациите с експертите за поправки в Наказателния кодекс,
Коментари Харесай

ГЕРБ започна консултациите с експерти за присъдите на непълнолетните убийци

ГЕРБ стартира консултациите с специалистите за ремонти в Наказателния кодекс, с които към този момент да не е обезпечена редукцията на наказванията на напълнолетните убийци.

Преди дни министър председателят Борисов разпореди незабавни законодателни промени, които да сложат завършек на по-леките присъди за малолетните нарушители.

Затова и ГЕРБ стартират срещите с специалистите още преди да имат съответно предложение за смяна, с цел да чуят всички отзиви и да изготвят най-работещия текст.

Днес ръководещите се срещнаха с Висшия адвокатски съвет, като тяхното мнение се чака, когато бъде показано съответно законодателно решение.-->

„ Търсим такива промени в Наказателния кодекс, които да отговорят на обстановката – да няма малолетни или други лица, които да бъдат с обезпечени в закона преференции. Текстовете ще изпратим на Висшия адвокатски съвет, с цел да могат да отговорят на тези текстове публично. Ще откраднем всяка думичка, която чуваме от юристите, тъй като те са хората на терен. Всяка дума, която чуем, може да ни е от изгода “, разяснява депутатът от вътрешната комисия Маноил Манев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР