ГЕРБ заплаши столетницата с кабинет Борисов 4. Може да има

...
ГЕРБ заплаши столетницата с кабинет Борисов 4. Може да има
Коментари Харесай

Цветанов плаши БСП с кабинет Борисов 4

ГЕРБ заплаши столетницата с кабинет " Борисов 4 ".

Може да има и кабинет " Борисов 4 ", предизвести от трибуната на Народно събрание заместник-председателят на партията Цветан Цветанов, сърдит от декларация на аления народен представител Стоян Мирчев.

Социалистът съобщи, че аферата със суджука в Добрич е въплъщение на ръководството и добави, че новинарските излъчвания показват грозни подиуми от цялата страна. " За жал България към този момент не наподобява на европейска страна от 21-и век и всичко това е на практика резултат от трите следващи ръководства на ГЕРБ и Бойко Борисов към този момент 8 години ", уточни Мирчев.

 Свидетели по аферата със суджука са подложени на напън
Свидетели по аферата със суджука са подложени на напън

Разпитват ги при засилени ограничения за сигурност, а прокуратурата дава обещание, че ще ги отбрани

Червеният народен представител е обезпокоен, че сме на крачка да ни лишават председателството в Съвета на Европейски Съюз. По думите му отговорността се носи единствено от " бушоните ", подредени от Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

" Държавата колабира, сътрудници, и това става по две елементарни аргументи - за трети път от 2009 година Борисов ръководи страната, само че по един и същи бандитски метод. Ако не ни чуете и този път, мандатът ви ще е още по-къс от предходния ", предизвести социалистът.

Цветан Цветанов обаче не му остана задължен. " Знаем, че ви боли, че загубихте изборите. Знаем, че още не можете да излезете от този стрес ", уточни той. " Знаем, че това ще ви държи през всичките тези четири години на настоящето ръководство. А това, че имаме кабинет " Борисов 1 ", кабинет " Борисов 2 ", кабинет " Борисов 3 ", аз считам, че може да има и кабинет " Борисов 4 ", закани се Цветанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР