ГЕРБ замълчаха и е хубаво да го направят, за да

...
ГЕРБ замълчаха и е хубаво да го направят, за да
Коментари Харесай

Анализатори: Правителство с третия мандат на „Български възход“ или нови избори

ГЕРБ замълчаха и е хубаво да го създадат, с цел да се спре езикът на омразата. И да се опитат по някакъв метод да намерят път. Ако се отиде на нови избори, това няма да помогне на никого. Това съобщи пред Нова телевизия пиар специалистът Нидал Алгафари.

" На правилото " Аз теб не те обичам и ти мен не ме обичаш ", на хората по този начин ще им писне, че идващият път няма да са 30% (избирателна интензивност - бел. ред.), а ще отидат на 25% и по-малко ", сподели той.

По отношение на вероятните обединения, той съобщи: " Чисто механично не считам, че би трябвало да ги събираме. Трябва да се съберат водачите да се реши - за кои политики сме и защо се сплотяваме ".

Според него експертният кабинет не е решение. " Решението е, когато тръгнат огромните водачи на политическите обединения, преглътнат личното си его и стартират да беседват ", уточни той.

" Хората чакат държавническо мислене и държание, а не детска градина от ръководещите ", сподели Алгафари.

Експертно държавно управление с мандата на ГЕРБ, държавно управление с третия мандат, връчен на “Български напредък ” или нови избори. Това са трите изхода от изборите, които вижда политологът Иво Инджов.

Първата стъпка след изборите, съгласно Иво Инджов, е среща на водачите. “Те би трябвало да се съберат и да се решат какви са техните цели ”, сподели политологът.

Като “нетипична ” и “екзотична ” дефинира той концепцията президентът Румен Радев да връчи третия мандат на най-малката партия в 48-ото Народно събрание - “Български напредък ”.

“Това, което следим сега, е патова обстановка. Основната отговорност е на ГЕРБ, които бяха в основата на свалянето на държавното управление на Кирил Петков, дружно с техните съдружници Движение за права и свободи, “Възраждане ” и Има Такъв Народ. Сега те би трябвало да показват подготвеност, че могат да образуват държавно управление. Да създадат опит ”, сподели още Иво Инджов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР