ГЕРБ водят с между 2 и 4 % в момента.

...
ГЕРБ водят с между 2 и 4 % в момента.
Коментари Харесай

Експерти разкриха какво е доверието в институциите и политиците

ГЕРБ водят с сред 2 и 4 % сега. Но се усеща огромна отмалялост от властта, обстановката в този момент може да насочи към предварителни избори. Това съобщи Васил Тончев от организация "Сова-Харис " в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"Всяко едно число, които отчитаме е напълно действително, само че несъмнено значимо е да се наблюдават трендовете, а те са точно, че държавното управление навлиза в един сериозен интервал. Трябва да се откроят безпокойствата в хората за развиването на стопанската система и страха от беднотия ", сподели още по тематиката Юрий Асланов от организация "АФИС ".

"Данните, които ние получихме за септември отразяват, че има спад в Народното събрание. Август беше парещ и тежък месец за политиците. Рано е да се приказва за съответни трендове. Проблемите в елита не трансформираха отношението в хората. Проблемите "долу " разбунват хората ", добави Димитър Ганев от "Тренд "

"Конфликтите сред министър председатели и президенти постоянно свършват в интерес на президента. Битките в елита са сред министър председател и президент. Трябва да се завоюва диалогът за бъдещето. Реалните проблеми долу оформят възходящи страхове и маса, която декларира, че би трябвало да има смяна ", разкри Асланов.

"Това, че даден политик има висок рейтинг преди да навлезе в работа, не значи, че ще го резервира когато навлезе в парламентарните борби ", приключи Ганев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР