ГЕРБ внесе днес жалба в Централната избирателна комисия срещу участието

...
ГЕРБ внесе днес жалба в Централната избирателна комисия срещу участието
Коментари Харесай

ГЕРБ с жалба в ЦИК срещу президента Радев

ГЕРБ внесе през днешния ден тъжба в Централната изборна комисия против " присъединяване на президента Румен Радев в предизборната акция на Българска социалистическа партия ".

Жалбата в ЦИК е за " нерегламентирано и безусловно невиждано присъединяване на президента в предизборната акция в интерес на Българска социалистическа партия ", изясни Цветомир Паунов, зам.-председател на Националния избирателен щаб на ГЕРБ.

Паунов разяснява, че е неприемливо президентът, който по Конституция въплъщава единството на нацията и е неин обединител и който не би трябвало да е зает с политическа пропаганда, да прави предизборна акция в интерес на социалистическата партия.

Последният образец били изказванията и внушенията на Радев в Асеновград в синхрон с изявления на Корнелия Нинова - внушения, които са против ГЕРБ и които по думите на Паунов били безусловно неприемливи. Затова от ГЕРБ питат къде в действителност се намира предизборият щаб на Българска социалистическа партия и дали той не е в президенството.

Няма по какъв начин в едно изречение президентът да твърди, че държавното управление има свръхпроблем с корупцията и в това време договаря със свръхстратегически вложител, разяснява народен представител от ГЕРБ Тома Биков.

От партията приканват Румен Радев да резервира " радиомълчание във връзка с капиталовата политика още няколко седмици, с цел да не попречи на договарянията. "

От ГЕРБ се надяват президентът да посъветва и брачната половинка си да не нападна огромна стратегическа компания, която в избран миг може да бъде и огромен стратегически вложител у нас. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР