ГЕРБ внася сигнал в прокуратурата срещу Елена Йончева. Това съобщиха

...
ГЕРБ внася сигнал в прокуратурата срещу Елена Йончева. Това съобщиха
Коментари Харесай

ГЕРБ: Елена Йончева и Цветан Василев източиха КТБ

ГЕРБ внася сигнал в прокуратурата против Елена Йончева. Това оповестиха Делян Добрев и Антон Тодоров на брифинг на партията. Добрев сподели документи, съгласно които депутатът от Българска социалистическа партия има общ бизнес с Цветан Василев. От ГЕРБ настояват, че точно посредством тази офшорка е ставало източването на КТБ.

"Елена Йончева има общ бизнес 50:50 с Цветан Василев. Тези всички документи са обществена информация, може да ги намерите в интернет. Не целим да създадем скандал, а да ви уведомим, че въз основата на тези документи аз и моите сътрудници внасяме сигнал в прокуратурата, КОНПИ и Национална агенция за приходите, с цел да се ревизира има ли данни за пране на пари, има ли данни за други престъпления. Надяваме се прокуратурата да извърши обстойна инспекция ".

"Преди месеци, когато аз попитах Елена Йончева какви са ѝ връзките с Цветан Василев - тя твърдеше, че няма такива. Сега обаче от тези документи излиза наяве, че даже му е помощник ", заключи Добрев.

"За тази офшорка се споделя, че посредством нея е ставало източването на КТБ ", добави депутатът Антон Тодоров, обяснявайки, че Елена Йончева е имала обща компания с тази офшорка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР