ГЕРБ внася промени в Закона за извънредното положение, с които

...
ГЕРБ внася промени в Закона за извънредното положение, с които
Коментари Харесай

ГЕРБ предлага изтеклите лични карти да се удължат до 31 януари


ГЕРБ внася промени в Закона за изключителното състояние, с които се удължава срокът на годност на документите за идентичност. Досега това важеше за документите, чийто период на годност беше до 31 октомври. Новият период е 31 януари, а повода е изключителната епидемиологична конюнктура. Това разгласи Красимир Ципов в Народното събрание, представен от БНР.

" С цел да избегнем стоенето в тези студени зимни месеци в непосредствена непосредственост до други жители, които също подават своето заявление за замяна на съответния документ за идентичност, преценихме и съгласувахме с Министерство на вътрешните работи тази смяна. Тя ще засегне над 400 000 български жители ", изясни депутатът.

Ципов добави, че смяната е съгласувана с Министерство на вътрешните работи и сътрудниците им от " Обединени патриоти ". Сред изгодите от смяната е и усъвършенстване на разноските за вътрешното ведомство, посочи той

48 страни признават нашите документи за идентичност с изтекла годност. Реципрочно и ние признаваме документите на техните жители.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР