ГЕРБ, в партньорство със СДС, се явява на европейския вот

...
ГЕРБ, в партньорство със СДС, се явява на европейския вот
Коментари Харесай

С молебен за здраве и успех на всички българи ГЕРБ и СДС откриха предизборната си кампания за Велико Търново

ГЕРБ, в партньорство със Съюз на демократичните сили, се явява на европейския избор с най-хубавата листа, в която всеки претендент има опит и експертност в своята сфера. Това съобщи регионалният координатор на ГЕРБ – Велико Търново Даниел Панов след молебен за здраве, триумф и благоденствие на всички българи, отслужен от Отец Асен в Катедралния храм „ Рождество Богородично “. С църковното свещенодействие ГЕРБ и Съюз на демократичните сили откриха районната си предизборна акция за евровота.

Заедно с Даниел Панов на службата участваха народните представители Станислава Стоянова, Станислав Стоянов и Клавдия Ганчева, общински съветници, кметове на общини и обитаеми места, излъчени от ГЕРБ, координаторите на структурите на ГЕРБ в региона, а също регионалният ръководител на Съюз на демократичните сили Мирослав Трифонов и ръководителите на общинските организации на синята партия.

Инж. Даниел Панов бе безапелационен, че ГЕРБ и сътрудниците им ще продължат да бъдат доброжелателни, градивни и толерантни, и няма да се подведат по нападателната акция, която съперниците организират, оповестиха от пресцнентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ Нашата задача през дните на акцията е да припомняме резултатите, които България реализира и задачите, които стоят пред нас за бъдещите пет години в новия мандат на Европейския парламент “, разяснява регионалният координатор на ГЕРБ.

Даниел Панов уточни, че българските жители към този момент имат действителни изгоди от досегашната работа на евродепутатите от ГЕРБ и изрази убеденост, че дясната групировка още веднъж ще излъчи максимален брой членове на бъдещия европарламент.

Сред българските триумфи от предходния мандат на Екологичен потенциал са фрапантно понижените такси за телефонни диалози в Европейски Съюз и на таксите за парични преводи в евро. Основният принос за това е на четвъртата в кандидатската листа на ГЕРБ Ева Майдел, чийто информативен офис във Велико Търново действа интензивно от февруари 2015 година Важно достижение е и доста повишеният бюджет за България, очакван в идващия програмен интервал (2020-2027), посредством интензивността на евродепутата и претендент за втори мандат Андрей Новаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР