ГЕРБ убеждават опонентите си в правилата на демокрацията. Това стана

...
ГЕРБ убеждават опонентите си в правилата на демокрацията. Това стана
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да дадат подкрепа без подпис

ГЕРБ убеждават съперниците си в разпоредбите на демокрацията. Това стана ясно от коментара пред Нова телевизия на Даниел Митов.

Трябва да се разпознават цели пред обществото, посочи той. Диалогът тръгнал в Народното събрание, според него. Искането на Политическа партия за отдръпване на Бойко Борисов за него е " нагон към задкулисие ", по думите му. За Митов е странна поръчката на Политическа партия да не изпълнят мандата, който ще им връчи президентът. Няма различен начин да се желае поддръжка без подписана стратегия, съгласно народния представител. Става въпрос за политически цели, добави той.

Асен Василев бълнувал стопански напредък и растеж на Брутният вътрешен продукт. Трябва да се седне на маса с всеки, уверен е Митов. Той упрекна Политическа партия, че са цифрови варвари от нов вид. Чакаме ги непрестанно да узреят, посочи депутатът.

Няма излаз от обстановката с изключение на от експертно държавно управление с ясна стратегия за съответен интервал, съгласно него. За оставката на Иван Гешев Митов сподели, че Народното събрание не избира основния прокурор. Най-важното е България да има държавно управление, увери той и сподели, че ГЕРБ ще положат всички старания да има кабинет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР